Vind de beste baan die bij jouw ontwikkeling past!

Onze vacatures:

Manager Service & Kleinbouw

Zorg jij voor tevreden klanten?

Wij zoeken een ambitieuze en commercieel ingestelde
Manager Service & Kleinbouw
die de ambitie heeft onze afdeling Service & Onderhoud naar een hoger plan te brengen. Eén van jouw taken is het genereren van nieuwe business. Hierin wordt je ondersteund door het management, maar je hebt daarnaast de vrijheid om de structuur van deze afdeling meer vorm te geven.

Jouw werkzaamheden:
Als Manager Service & Kleinbouw ben je  verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten Kleinbouw en mutatie onderhoudsprojecten vanaf aanvraag tot en met de oplevering. Samen met de opdrachtgever neem je de projecten op, waarna jij je bevindingen voorbereidt en afhandelt. Na opname verzorg je de offerte, de werkomschrijving en de planning. Samen met de servicecoördinator, waar jij leiding aan geeft, zorg je voor het inplannen en voorbereiden van de service- en onderhoudswerkzaamheden. Daarbij zorgen jullie voor een zo efficiënt en effectief mogelijke inzet van de servicemonteurs.

Wat bieden wij je?

 • Werken bij een modern en leuk bedrijf met goede begeleiding;
 • Een rol bij een voortdurend groeiende organisatie met een goed gevulde orderportefeuille;
 • Een goed salaris;
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een auto van de zaak;
 • Een fijne werksfeer met leuke collega’s.

Om succesvol te zijn vragen wij:

 • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau binnen de installatietechniek werktuigbouw;
 • Je hebt enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt de wens om mee te bouwen aan de groei van een ambitieus MKB installatiebedrijf;
 • Je bent zelfstandig, service-, resultaat- en samenwerkingsgericht;
 • Je denkt vanuit het belang van de klant, in staat om snel te schakelen en communicatief sterk;
 • Je bent woonachtig in de regio Amersfoort.

Hou jij van een uitdaging en spreekt deze vacature je aan? We zien je reactie met belangstelling tegemoet op diny@degraafinstallaties.nl. Voor meer informatie over de functie kun je uiteraard contact opnemen met Diny van de Pol, afdeling P&O op telefoonnummer 033 – 298 20 88.

Cost Engineer (Aankomend Hoofd Calculatie)

Als Cost Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en opstellen van een kostprijsbegroting voor gebouwgebonden installaties in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in de woningbouw en kleine utiliteit. Je adviseert de directie omtrent markt- en prijsontwikkelingen en bezoekt samen de directie opdrachtgevers in o.a. afrondingsgesprekken. Je bent scherp op de kwaliteit van aanvragen, waarbij je rekening houdt met belangrijke criteria zoals kans van slagen, risico’s en mogelijke kansen. Door je scherpte, kennis van techniek, alsook je commerciële vaardigheden, weet jij de wensen van de klant te vertalen naar een scherpe aanbieding. Daarnaast ondersteun je je collega’s bij het maken van meer- en minderwerken. De wijzigingen in gecalculeerde kostprijs ten opzichte van de gerealiseerde kostprijs verwerk je in het systeem en doe je je voordeel mee. Je weet als geen ander ruimte te creëren door een solide argumentatie, efficiënte werkwijze en behoud van overzicht.

Door de groei van de organisatie is de verwachting dat er binnen afzienbare tijd een collega wordt toegevoegd. Jij zult dan leiding geven aan deze nieuwe en groeiende afdeling Calculatie.

Wat bieden wij je?

 • Werken bij een modern en leuk bedrijf met goede begeleiding;
 • Een rol bij een voortdurend groeiende organisatie met een goed gevulde orderportefeuille;
 • Een goed salaris;
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een fijne werksfeer met leuke collega’s.

Om succesvol te zijn vragen wij:

 • Een afgeronde MIT-W of HIT-W opleiding;
 • Enige jaren werkervaring als Engineer of Calculator van woningbouw- of kleinschalige utiliteitsprojecten;
 • De wens om mee te bouwen aan de groei van een ambitieus MKB installatiebedrijf;
 • Gedrevenheid om projecten met een zo hoog mogelijk rendement te realiseren door scherp te zijn op de combinatie techniek, organisatie en financiën;
 • Kennis van het bouwbesluit, NEN en ISSO normen;
 • Je bent woonachtig in de regio Amersfoort.

Voor meer informatie over de functie kun je uiteraard contact opnemen met Diny van de Pol, afdeling P&O op telefoonnummer 033 – 298 20 88.

Zelfstandig monteur/loodgieter

Ben jij een zelfstandig monteur/loodgieter, binnen de installatietechniek en op zoek naar een uitdagende functie? Wil je graag aan de slag binnen een modern en informeel bedrijf in een zelfstandige rol? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de functie van zelfstandig monteur/loodgieter ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van werktuigbouwkundige en sanitaire installaties in onze projecten. Je plaatst het systeem en je bent medeverantwoordelijk voor de eindafwerking en inbedrijfstelling van de totale installatie.

De nadruk van de werkzaamheden ligt op het installatievlak. Voor het uitvoeren van deze functie is het een pré om ook kennis en ervaring te hebben. De uit te voeren werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd. Je bepaalt grotendeels, in overleg met de afdeling uitvoering, zelf de volgorde van werkzaamheden en de optimale weg naar het gewenste resultaat. Je komt te werken binnen een enthousiast team.

Wat bieden wij je?

 • Werken bij een modern en leuk bedrijf met goede begeleiding;
 • Een rol bij een voortdurend groeiende organisatie met een goed gevulde orderportefeuille;
 • Een goed salaris;
 • Een fijne werksfeer met leuke collega’s.

Om succesvol te zijn vragen wij: 

 • Ervaring in soortgelijke functie;
 • Tekeningen kunnen lezen;
 • Zelfstandig projecten kunnen uitvoeren en flexibel zijn;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Klant- en kwaliteitsgerichte instelling.

Voor meer informatie over de functie kun je uiteraard contact opnemen met Diny van de Pol, afdeling P&O op telefoonnummer 033 – 298 20 88 of stuur je cv naar diny@degraafinstallaties.nl

Leidinggevend monteur

Ben jij een leidinggevende monteur/loodgieter binnen de installatietechniek en op zoek naar een uitdagende functie? Wil je graag aan de slag binnen een modern en informeel bedrijf in een zelfstandige rol? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de functie van leidinggevend monteur/loodgieter ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van werktuigbouwkundige en sanitaire installaties in onze projecten. Je plaatst het systeem en je bent verantwoordelijk voor de eindafwerking en inbedrijfstelling van de totale installatie. Je begeleid en stuurt monteurs aan bij de werkzaamheden.

De nadruk van de werkzaamheden ligt op het installatievlak. Voor het uitvoeren van deze functie is het een pré om ook kennis en ervaring te hebben. De uit te voeren werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd. Je bepaalt grotendeels, in overleg met de afdeling uitvoering, zelf de volgorde van werkzaamheden en de optimale weg naar het gewenste resultaat. Je komt te werken binnen een enthousiast team.

Wat bieden wij je?

 • Werken bij een modern en leuk bedrijf met goede begeleiding;
 • Een rol bij een voortdurend groeiende organisatie met een goed gevulde orderportefeuille;
 • Een goed salaris;
 • Een fijne werksfeer met leuke collega’s.

Om succesvol te zijn vragen wij: 

 • Ervaring in soortgelijke functie;
 • Tekeningen kunnen lezen;
 • Zelfstandig projecten kunnen uitvoeren en flexibel zijn;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Klant- en kwaliteitsgerichte instelling.

Voor meer informatie over de functie kun je uiteraard contact opnemen met Diny van de Pol, afdeling P&O op telefoonnummer 033 – 298 20 88 of stuur je cv naar diny@degraafinstallaties.nl