Ontwikkel je bij De Graaf Installaties B.V.!

Ontwikkel je bij De Graaf Installaties B.V.!

Ontwikkel je bij De Graaf Installaties B.V. Vind de beste baan die bij jouw ontwikkeling past! Onze vacatures: Projectleider S- en W-installaties Ben jij een projectleider in de installatietechniek en op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! De werkzaamheden bestaan uit het binnen de afgesproken tijd, budget … Read more

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteitsborging bij De Graaf Installaties B.V. VCA-audit door www.ebncertification.nl op onze VCA* certificering en de Controle op onze Erkenning als installateur door Sterkin  www.sterkin.nl Naast de jaarlijkse VCA-audit, waren we dit jaar ook aan de beurt voor de controle van Sterkin om als Erkend Installateur te mogen functioneren. De VCA audit zijn we glansrijk doorgekomen … Read more

Gasloze appartementen

Gasloze appartementen

Opnieuw 7 stuks gasloze appartementen (met in het souterrain parkeerplaatsen) aan de Lekdijk te Ameide in opdracht. Deze duurzame woningen gaat De Graaf Installaties B.V. samen met Aannemersbedrijf P. van Leeuwen realiseren middels Luchtwarmtepompen, vloer-verwarming, zonnepanelen en zonneboilers. We gaan “vol gas” aan de slag deze weer gasloos te kunnen gaan opleveren.

Gasloze woningen

Gasloze woningen

Weer een nieuwe opdracht voor de installaties van 12 mooie gasloze woningen aan het water. Nikkels Bouwbedrijf B.V. heeft deze woningen nu samen met De Graaf Installaties B.V. in voorbereiding.

Remeha CV Ketel Actie

Remeha CV Ketel Actie

Remeha CV Ketel Actie Afgelopen dinsdag was de uitreiking van een cheque van Remeha aan onze klant voor gratis levering en montage van de ketel.  Onze klant, de familie Barneveld, was al super tevreden over de geplaatste ketel en nu helemaal.  Deze actie van Remeha, gratis levering en montage, duurt tot december 2018.