Ons bedrijf  “De Graaf Installaties B.V.”  is in 1936 opgericht in Bunschoten-Spakenburg.

Wij zijn opgestart als een echt loodgietersbedrijf en waren voornamelijk actief in dak- en zinkwerkzaamheden en vuilwaterafvoerinstallaties. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een middelgrote installateur met gemiddeld 50 medewerkers in dienst. Wij houden ons bezig met het installeren en onderhouden van sanitaire en werktuigbouwkundige installaties in woningen, woongebouwen en utilitaire gebouwen. Daarnaast zijn dak- en zinkwerkwerkzaamheden en het verzorgen van complete badkamerinrichtingen als vakmanschap gebleven. Daardoor kunnen wij ons met recht “Totaalinstallateur” noemen.

Wij hebben een positieve groei doorgemaakt in tegenstelling tot de economische conjunctuur, waardoor ook het aantal vaste medewerkers is gestegen. De groei die door ons is gerealiseerd, is voornamelijk tot stand gekomen door onze marktgebieden en aandachtsvelden te vergroten en te verbreden. De sleutel voor ons succes zijn projecten op integraal niveau, zoals ketensamenwerking en werken volgens de Lean filosofie.

Door onze partners vroegtijdig in het proces te betrekken en gebruik te maken van hun specifieke expertise, waarborgen wij de gewenste kwaliteit. Tevens hebben wij een vaste groep onderaannemers en uitzendkrachten die bijspringen op het moment dat wij extra “handen” nodig hebben.

Zo hebben wij een kwalitatief en financieel gezond bedrijf staan.

Bedrijfsfilm