Trader la gi 2 360x240

Kom jij ons team versterken?

Business Controller
 Bunschoten Spakenburg 
32 - 40 uur
Wat vragen wij van jou als Business Controller?
Je hebt minimaal een afgeronde hbo- opleiding in een financiële of bedrijfskundige richting (bedrijfseconomie, finance en control).
Je hebt relevante werkervaring, een hoog analytisch vermogen en werkt nauwkeurig en gestructureerd.
Je bent vaardig met Microsoft Excel, dataverwerking en je hebt ervaring met het gebruik van ERP-systemen (bij voorkeur Syntess).

Wat ga jij doen?

De Graaf Installaties richt zich op sanitaire en werktuigbouwkundige installaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in voornamelijk woningbouw. Met 45 medewerkers bedienen wij elke dag onze opdrachtgevers. De opdrachtgevers zijn bouwkundig aannemers en de projecten variëren in omvang van 20 laagbouw woningen met individuele installaties tot 200 hoogbouw appartementen met collectieve installaties. De afdeling Projecten verzorgt de installaties in de nieuwbouw- en renovatieprojecten. De afdeling Service en Onderhoud behartigt mutatieonderhoudscontracten bij woningbouwverenigingen en corporaties in de regio Amsterdam-Amersfoort-Utrecht. Het bedrijf beschikt over een eigen prefab werkplaats. 

Vanwege de gekozen strategie van de directie om zich te richten op kwaliteit, innovatie en duurzame relaties in combinatie met een groeiende orderportefeuille, wordt er een Business Controller geworven.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega die stevig in de schoenen staat en graag samenwerkt met anderen om succes te bereiken. Als Business Controller krijg jij een diverse functie binnen onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct vastleggen van de financiële bedrijfsadministratie. Je ondersteunt het management en geeft leiding aan 2 medewerkers. Maandrapportages en jaarafsluitingen zijn jou niet onbekend. Rapporteren en analyseren van financiële prestaties van projecten en het bespreken van afwijkingen met projectleiders en directie hoort ook bij jouw takenpakket. 

Wat wij bieden

Icon 06

Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden afgestemd op jouw ervaring, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. fulltime dienstverband. 

Icon 03

8% vakantiegeld, werkgeversbijdrage pensioenpremie, beschikking over een laptop en smartphone. 

Icon 05

Volop de ruimte voor eigen initiatief, een informele werksfeer met een hechte groep collega’s en een actieve personeelsvereniging.

Solliciteer op deze functie

Vragen over deze vacature?

Dagmara Geuchies-Rusek

Afdeling P&O 

Ruimte voor ontwikkeling en zelfstandig werken

Werken bij De Graaf Installaties b.v. betekent werken in een hecht en enthousiast team bij een familiebedrijf. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling en zelfstandig werken. Je wordt begeleid en krijgt hier de mogelijkheid om alle facetten van de installatietechniek op te pakken tijdens onze mooie projecten. Daarnaast bieden wij jou een stabiele werkgever met een goed gevulde orderportefeuille en een diversiteit aan technieken toe.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo hebben we onder andere 38 vrije dagen per jaar, een goede pensioensregeling, blijven we investeren in de ontwikkeling van mensen en hebben we leuke activiteiten met onze personeelsvereniging.

"Een belangrijke rol spelen in het verder professionaliseren van De Graaf Installaties"

Wij werken hard met zijn allen, maar er is ook tijd voor gezellige dingen, zoals zomers de bouwvak BBQ, kerstborrel in de Salentein Lounge bij de IJsselmeervogels en leuke activiteiten met de personeelsvereniging. 

Meer weten?
Neem contact met ons op.

033 - 298 20 88 info@degraafinstallaties.nl