Kom jij ons team versterken?

Dakmonteur
 Bunschoten Spakenburg 
40 uur
Wat vragen wij van jou als Dakmonteur?
Een technische opleiding of werkervaring
Je bent een zelfstandig service- en oplossingsgericht persoon met een positieve instelling
De drive om jezelf te blijven ontwikkelen en de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied in de gaten te blijven houden

Wat ga jij doen?

Als zelfstandig of aankomend Dakmonteur voer je dak- en gevelwerkzaamheden uit van uiteenlopende aard, zoals onderhoud, reparatie of vervanging. Je werkt veelal op platte of flauw hellende daken. Jij bent dé expert als het gaat om dakdekken, zinkwerken en loodwerken. Ook krijg je te maken met diverse soorten dakbedekking zoals bitumen en EPDM.

Werken als zelfstandig of aankomend dakmonteur betekent, werken in een hecht en enthousiast team bij een familiebedrijf. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling en zelfstandig werken. Je wordt begeleid en krijgt hier de mogelijkheid om alle facetten van het dakdekken op te pakken tijdens onze mooie projecten.

Wat wij bieden

Icon 06

Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring

Icon 03

Jouw ontwikkeling is belangrijk! Daarom faciliteren wij opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Icon 05

Een informele werksfeer met een hechte groep collega’s en een actieve personeelsvereniging

Solliciteer op deze functie

Vragen over deze vacature?

Dagmara Geuchies-Rusek 

Afdeling P&O 

Ruimte voor ontwikkeling en zelfstandig werken

Werken bij De Graaf Installaties b.v. betekent werken in een hecht en enthousiast team bij een familiebedrijf. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling en zelfstandig werken. Je wordt begeleid en krijgt hier de mogelijkheid om alle facetten van de installatietechniek op te pakken tijdens onze mooie projecten. Daarnaast bieden wij jou een stabiele werkgever met een goed gevulde orderportefeuille en een diversiteit aan technieken toe.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo hebben we onder andere 38 vrije dagen per jaar, een goede pensioensregeling, blijven we investeren in de ontwikkeling van mensen en hebben we leuke activiteiten met onze personeelsvereniging.

"Een belangrijke rol spelen in het verder professionaliseren van De Graaf Installaties"

Wij werken hard met zijn allen, maar er is ook tijd voor gezellige dingen, zoals zomers de bouwvak BBQ, kerstborrel in de Salentein Lounge bij de IJsselmeervogels en leuke activiteiten met de personeelsvereniging. 

Meer weten?
Neem contact met ons op.

033 - 298 20 88 info@degraafinstallaties.nl