Home Actueel
Nieuwsbericht

Renovatie van 104 Woningen aan de Lekstraat, Amsterdam van Start

03 juli 2024 

Foto lekstraat

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze werkzaamheden voor de grootschalige renovatie van 104 woningen aan de Lekstraat in Amsterdam van start zijn gegaan. Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van Coen Hagedoorn Bouwgroep en markeert een belangrijke stap in de verbetering van de woonkwaliteit in deze wijk.

Voorbereiding en Start van de Werkzaamheden

Na een intensieve voorbereidingsperiode van enkele maanden zijn de renovatiewerkzaamheden vorige week officieel begonnen. De woningen zijn door de opdrachtgever volledig gestript, en onze monteurs hebben de eerste installaties in de funderingen aangebracht. Dit gebeurde direct na het funderingsherstel, uitgevoerd door de opdrachtgever.

Compleet Nieuwe Installaties

Tijdens deze renovatie worden de woningen vanaf de fundering opnieuw opgebouwd. Dit betekent dat de volledige installaties opnieuw aangebracht moeten worden.

Planning en Oplevering

De renovatie van deze 104 woningen is een omvangrijk project dat zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd. De oplevering van het project staat gepland voor eind 2026. We kijken ernaar uit om de bewoners te verwelkomen in hun vernieuwde, comfortabele woningen.

We zijn trots op het harde werk en de toewijding van ons team en bedanken Coen Hagedoorn Bouwgroep voor het vertrouwen in ons vakmanschap.

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Contact opnemen

Maak een afspraak