Home
Ons werk (Dak- en zinkwerk)

Dak- en zinkwerk

De Graaf Installaties heeft duurzaamheid hoog op de agenda. Onze eigen zinkwerkers brengen zowel zink als koper en lood aan in dak-, gevel- en gootconstructies. Dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook nog eens de beste keus qua materiaal. Mooi, betrouwbaar, duurzaam en onderhoudsvrij.

Zink en koper worden al eeuwen veelvuldig toegepast in bouwprojecten. De non-ferro metalen zijn mooi, betrouwbaar, onderhoudsvrij en duurzaam. Ook in milieuopzicht. Allemaal 100% producten die aan het einde van hun levensduur compleet kunnen worden gerecycled. Bovendien met een lage CO2-footprint. De eindeloze toepassingsmogelijkheden maken de metalen tot uitstekende bouwmaterialen voor innovatieve en architectonische ontwerpen. Zowel in woningbouw als renovatie en transformatie.

Ook voor het aanbrengen van dakbedekking op platte daken bent u bij De Graaf Installaties aan het juiste adres. Onze eigen dakdekkers brengen zowel bitumen, EPDM als kunststof dakbedekking aan. Er is een dakbedekking voor ieder dak. Welke het meest geschikt is, hangt vooral af van het type dak. Bitumen wordt al tientallen jaren toegepast voor alle soorten platte en hellende daken. Het is een buitengewoon sterk en slijtvast natuurproduct. Afhankelijk van het type dak, wordt bitumineuze bedekking op het dak geplakt, gebrand, mechanisch bevestigd of losliggend geballast.
 
Kunststof dakbedekking biedt vele mogelijkheden voor platte daken. Er zijn verschillende soorten kunststof dakbedekking, waaronder EPDM, TPO en PVC. Elke soort heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en mogelijke toepassingen.

Onze dak- en zinkwerkers komen graag in actie.

Maak een afspraak

Ook voor dak- en
zinkwerk kunt u
bij ons terecht

Heeft u een vraag?

Stuur een mail

Contact opnemen

Maak een afspraak