Kom werken bij De Graaf Installaties

Zijn zekerheid, groeikansen en gezelligheid belangrijk voor jou?

Ruimte voor ontwikkeling en zelfstandig werken

Werken bij De Graaf Installaties b.v. betekent werken in een hecht en enthousiast team bij een familiebedrijf. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling en zelfstandig werken. Je wordt begeleid en krijgt hier de mogelijkheid om alle facetten van de installatietechniek op te pakken tijdens onze mooie projecten. Daarnaast bieden wij jou een stabiele werkgever met een goed gevulde orderportefeuille en een diversiteit aan technieken toe.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo hebben we onder andere 38 vrije dagen per jaar, een goede pensioensregeling, blijven we investeren in de ontwikkeling van mensen en hebben we leuke activiteiten met onze personeelsvereniging.

Icon 03

Ruimte voor jouw ontwikkeling en doorgroei­mogelijkheden.

Icon 01

Een aantrekke­lijke en vooral veelzijdige baan met veel zelfstandig­heid.

Icon 02

Werken in een jong en enthousiast team.

Icon 04

Een uitstekende cao en pensioen­voorziening.

Onze vacatures

Monteur / Loodgieter

Bunschoten Spakenburg
40 uur

Als leidinggevend of zelfstandig Monteur/Loodgieter voer je diverse werkzaamheden uit, waarbij de nadruk ligt op het installatievak.

Dakmonteur

Bunschoten Spakenburg
40 uur

Als zelfstandig of aankomend Dakmonteur voer je dak- en gevelwerkzaamheden uit van uiteenlopende aard, zoals onderhoud, reparatie of vervanging.

Operationeel Manager

Bunschoten Spakenburg
40 uur

Wij zoeken een dynamische leider met een bewezen staat van dienst in het managen van operationele activiteiten in de woningbouw binnen de installatiebranche. 

Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie!

Wil jij werken bij De Graaf Installaties? Kom dan vrijblijvend kennis maken. Stuur ons een email met je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"Een belangrijke rol spelen in het verder professionaliseren van De Graaf Installaties"

Wij werken hard met zijn allen, maar er is ook tijd voor gezellige dingen, zoals zomers de bouwvak BBQ, kerstborrel in de Salentein Lounge bij de IJsselmeervogels en leuke activiteiten met de personeelsvereniging. 

Meer weten?
Neem contact met ons op.

033 - 298 20 88 info@degraafinstallaties.nl